|
|
#1 |
|
Administrator ![]() darkmage Şuan Çevrimdışı
Rep Gücü: 5
Rep Puanı: 5
Rep Derecesi:
|
Dizideki en hoşunuza giden replikleir burda paylaşabilirsiniz
Susan: Dinle, Edie. Olanlara bakınca düşüncesizce davrandık.Bu olayı olgun insanlar gibi ele alamadık. Çocuk gibi davrandık.Yaramaz aptal çocuklar gibi. Edie: Bunu itiraf etmen kendimi daha iyi hissetmemi sağladı.Çünkü çocuklar yaramazlık yaptıklarında cezalandırılacaklarını bilirler. Değil mi? Susan: Bu noktada, teklifte bulunan kişinin Karl olduğunu söylemek istiyorum. Edie: Karl.Benim için muhteşem bir düğün yapacaksın. Karl:evet elbette bebeğim.ne kadar muhteşem? Edie: Gücünün ne kadarına yeteceğini düşün ve üçle çarp.Sana gelince Susan:meteliksiz olduğumu unutma Edie: Acınası halinin farkındayım.Oldukça pahalı bu düğünün planlama ve yapılması sırasında parmağımı bile kıpırdatmak istemiyorum.... Seni davet etmeyi düşünmüyordum.Ama bir barmene ihtiyacımız olacak.Arka kapıdan gel. Bayan Scavo, çocuklarınızı tehlikeye attığı için Bayan Van de Kamp'ı sorumlu tutmadığınızı mı söylüyorsunuz? Lynette: Hayır, onu sorumlu tutmuyorum.Bree Van de Kamp ve ben birbirimizi uzun zamandır tanıyoruz.Ona tamamen güveniyorum.O harika bir dost,muhteşem bir annedir.Hepimizi utandırmıştır...... -Yalancı şahitliğin sonuçlarını hatırlatmama gerek var mı? Lynette: Hayır yok.(andrewa bakar ve) Aslında yalancılardan nefret ederim. Gaby:Söyle bana nerede o? Rahibe:Elbette her yerde. Gaby:Tanrı'dan söz etmiyorum.Kocam nerede? Tom:Ben Çekici bir erkeğim.Biliyor musun sana daha önce hiç söylemedim ama bazen sabah gazetesini almak için eğildiğimde Bree Van de Kamp'ı beni süzerken yakalıyorum. Lynette:dalga geçiyorsun Tom:Hayır, yemin ederim.Üzerimden cinsel cazibe akıyor ve yaşlandıkça daha da yoğunlaşıyor.Karşı konulmaz bir erkeğim ve mahalle yalnız kadın dolu.Ellerinde değil.Kedinanesi gibiyim. Lynetteünyada senin gibi bir ahmağı sevebilecek tek kadın olduğumu hatırlattığın için teşekkür ederim. Bree: Andrew yüzme kulübünde bir yarışman yok muydu? Andrew:evet ne olmuş? Bree: Büyük bir giriş parası gerekmiyor mu?Tek başına ödeyemeyeceğin bir para. Andrew: Yemeğe gelmem için bana şantaj mı yapıyorsun? Bree turma düzeni için neler yapabileceğimi bilmiyorsun bile.Gaby: burda tatilde çektirdiğimiz bir resim var. Carlos: resimlerin ahlaklı olması gerek.Bu insanlar çok iyi çocuk büyütür mesajı vermeliler. Gaby:yani Carlos:burda üstsüzsün. Gaby: Evet ama burası St. barths.Ve ellerin ayıp yerlerimi örtüyor Carlos: Tekila bardağını tutan elimi mi diyorsun, küba purosunu tutanı mı?hiçbirini kullanamayız. Her bir resmimizde ya içki ve sigara içiyoruz ya da çıplağız Gaby: Yani eğlenmeyi seviyoruz.Bunu evlenmemiş hamile bir genç kızdan daha iyi kim anlayabilir? Carlos:bu iş ciddi. |
|
|
|
#2 |
|
Yeni üye Super Doctor Şuan Çevrimdışı
Rep Gücü: 0
Rep Puanı: 0
Rep Derecesi:
|
Çok güzeller 'Gaby'!!!
![]() Signatür-Avatar gibi resimlerimde 'The Doctor' yazacaktır